Inici
Productes
Empresa
Qualitat
Notícies
Contactar

Empresa


Tradició i productes artesanals

L’essència de Bo de Debò es la tradició, 
avalada per setanta anys d'experiència en el sector. Tots els plats de la marca s'elaboren de forma tradicional, seguint les receptes de la llarga tradició culinària i el saber fer, adquirit amb els anys. Buscant sempre la millor matèria prima per a la seva elaboració i bona presentació dels productes. 

A l'any 1942 va començar el negoci familiar amb una carnisseria que desprès es va convertir en supermercat, des de on es va començar a elaborar plats preparats. A mitjans dels anys vuitanta, els responsables de Bo de Debò, desprès d'assistir a diferents esdeveniments internacionals del sector, van donar un gir al negoci i es van centrar en els plats preparats, una tendència que, aleshores, encara era incipient en el mercat nacional i que Bo de Debò va impulsar. 

En l'any 2002 l'empresa va adquirir a Terrassa unes instal·lacions de 1500m2, on va començar l'expansió del negoci i va continuar en el 2011 amb una nova planta de producció de 3500m2 ubicada a Sant Vicenç de Castellet. 


Bo de debò distribueix en botigues de tota la vida i també en grans superfícies. La resposta dels clients es la fidelitat, cosa que es reflexa en l'augment de les ventes que la marca registre any rere any. 
 
Empresa
Qualitat
Notícies
Contactar
Plats cuinats
Elaborats càrnis
Arrebossats
Postres
Nous productes
C/. Maria Aurèlia Capmany, s/n
Pol. Ind. Clot del Tufau
08295 St. Vicenç de Castellet
Telf: 93 833 38 77
Fax: 93 833 36 66

Bo de Debò © 2012